Blij u te ontmoeten

Van Luchene HairMéér dan een snit alleen… een ontmoeting
Luisteren, Uw wensen begrijpen…
Inbeelden, raad geven, uitvoeren…

 

 

 

 
Hair    
 

Van Luchene
Hair & Beauty

brengt uw haar tot 'leven'

 

 


 

Bent u op zoek naar een kapper in Waregem? Bij Van Luchene Hair & Beauty doen we meer dan u enkel een mooie haarkleuring of -snit geven. Met ons gevoel voor stijl en kleur maakt onze service het verschil. We brengen graag leven in uw haardos en ontsluieren uw schoonheid.

 

Welk kapsel u ook voor ogen heeft, in ons kapsalon helpen we om uw droomkapsel te realiseren. Weet u niet goed wat te doen met uw lokken? Geen probleem, onze deskundige kappers staan u graag bij met raad en daad. Wij weten als geen ander welke snit bij uw gezichtsvorm past en welke haarkleur uw huid flatteert. Een blonde of bruine haarkleuring, meches, ombrez of liever iets gewaagder: alles kan. Wij gebruiken kwalitatieve merken, zoals Kevin Murphy, Label M en Moroccanoil.

 

Ook heren kunnen bij ons terecht: wij zijn zowel het kapsalon voor haar als voor hem. Bel ons vandaag nog en maak een afspraak!

 

We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag, woensdag en vrijdag kunt u bij ons terecht tussen 8.00 en 18.00 uur. Op donderdag zijn we zelfs open van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag staan we van 6.30 tot 16.30 uur tot uw beschikking. U vindt ons op de Westerlaan 104 in Waregem.

 

Tot binnenkort?

 
 

Contacteer ons

 
Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden